woensdag 4 februari 2015

kokosbrownie

Een heerlijke brownie waar we in het weekend van konden genieten en zelfs ook nog een paar dagen daarna.








Ingrediƫnten:
- 100 gram havermout
- 200 gram bloem
- 75 gram kokos
- 75 gram cacoa
1 theelepel zuiveringszout (je zou ook bakpoeder kunnen gebruiken)
300 gram basterdsuiker
150 ml olie
450 ml water
2 eetlepels azijn
snufje zout

Verwarm de oven voor op 160 graden
Maal de havermout fijn in een keukenmachine. Meng de droge ingrediƫnten in een kom (havermout, bloem, kokos, zuiveringszout, suiker en zout).
Voeg de olie, het water en de azijn toen en meng alles met een spatel door elkaar. Wanneer het goed gemengd is giet het in een ingevet brownieblik (of andere vorm).
Zet het zo'n 35 minuten in de oven.


Hier hebben we ontdekt dat het ook heerlijk is in stukjes door de soja vanille vla!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten